11-06-10

Lion King

Eindelijk kregen we onlangs de foto's van haar balletoptreden van in februari!!! Aanschouw onze ballerina en geniet mee met ons :-))))

 

13:25 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1e leerjaar rijp

Weeral veel te lang geleden dat ik hier kwam schrijven maar sinds haar kleine zusje er is heeft mama het toch wel enorm druk :-)

June zit in de laatste maand van de laatste kleuterklas...en ik kan het niet vatten :-) Onze kleine meid wordt groot. Ze heeft onlangs haar lange haren laten knippen (ze wilde heeeel kort maar daar ging papa niet mee akkoord natuurlijk) en nu ziet ze er echt "lagere schooljaar rijp uit"... er is dus niet veel meer te zien van dat kleuterke snif snif...weer een groot hoofdstuk in haar jonge leventje dat zal worden afgesloten.

Intussen doet onze flinke meid het goed natuurlijk. Haar tekeningen maken vorderingen met de dag, uit haar potloden en stiften tovert ze zelfs al woordjes en cijfers. Ze rekent de hele dag, probeert al hier en daar te lezen en doet niets liever dan werkjes maken en raadseltjes oplossen. Haar surprisekes die in de eitjes zitten maakt ze zelf, ze eet met mes en vork, wast zichzelf, kleed zichzelf aan, poets haar tandjes zelf....achtereen is mama niet meer nodig :-). Of toch...want regelmatig komt het kleine meisje toch naar boven wanneer ze op mijn schoot wil zitten, wanneer ze gepakt en geknuffeld wil worden...dat dat nog maar heel lang mag duren:-)

Ze is ook een fantastische grote zus voor Lins ... ze helpt, verzorgt en troost haar. Af en toe plaagt ze haar ook wel al eens maar ze kunnen ook al flink samenspelen...jaja zelfs verstoppertje spelen ze al...June verstopt haar dan en Lins gaat haar zoeken..zoooo schattig! Of June laat haar schrikken en dan giert ze echt alles bijeen. Zalig om af te zien :-)

June 5 jaar juni 001

June 5 jaar juni 002

June 5 jaar mei 006

June 5 jaar mei 003

June 5 jaar mei 026

12:52 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |