16-04-10

Zwemles

 

SInds maart gaat onze grootste prinses op zwemles! En genieten dat ze doet. De eerste les had ze enorm bang dat ze in het diep moest zonder bandjes en dat uitte ze dan ook met de nodige traantjes maar eens ze doorhad dat ze dus in het bad konden staan is ons madammeke beginnen zwemmen...niet gewoon! Ze nam het plankje vast, hoofd onder water en spartelen met de benen en ze zwom het zwembad over! De badmeester gaf haar zelfs applaus! Het babyzwemmen geeft dus zijn vruchten af ;-)

Intussen heeft ze er 5 lessen opzitten en ze zwemt bijna volledig het bad over zonder bandjes en zonder plankje...onze grote meid gaat dus van de zomer ons zwembad helemaal inzwemmen en ze gaat genieten dus!

Op school moest ze in januari toetertesten doen en ze was de 2e van de klas. Niet dat dat van belang is (ik wil dat mijn kindjes meekunnen maar ze moeten echt niet uitblinken!) maar het maakt je wel enorm fier als mama natuurlijk! De juf was er wel van verschoten want ze zit bij de jongste van de klas en is nog een beetje speels en dromerig maar dus toch legde ze de test af met grote onderscheiding!

Ze gaat ook nog steeds turnen en balletles volgen en vanaf september wil ze op piano les...het is dan wel privé want ze is nog te jong voor via de academie te gaan...ik ben benieuwd...dit vraagt ze al 2 jaar dus...

De laatste tijd is ze wel enorm moe...ze heeft ook sinds vorig weekend een trampolline en die is natuurlijk al serieus ingesprongen ;-)...ze doet veel onze grote flinke meid...maar ze moet nog leren op tijd en stond een pauze in te lassen...maar wat zegt ze dan? "Mama, slapen is zo saai, ik doe dat echt niet graag!" ;-)

June C

June F

June A

Waar is de tijd...onze kleine mie... ;-)

 

 

13:38 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |