19-12-09

5 jaar

June is op 6 december 5 jaar geworden en dat moest uiteraard heel uitbundig gevierd worden!

Ze heeft enorm genoten van haar feestjes, taarten en haar pakjes. Ze is uiteraard weer helemaal bedolven onder de cadeaus. Eerst door de Sint, dan door mama en papa en dan nog eens door de familie.

Wat stond er weer allemaal te staan dit jaar? Het schoolgebouw van Playmobil, een Disney wekker, Mega Mindy glas, een hoofdtelefoon om een film te kijken, barbies, barbiekleertjes, barbie auto, de turnzaal van Playmobil, puzzels, boeken, dvd's, ...het kon echt niet op...

Eerst was er op 5/12 heeft feestje op papa zijn werk van de Sint met springkastelen, schminken en veel taart, pannekoeken en ijsjes. Daar kreeg ze een zak vol met knuffels en plasticine

Dan was er op 6/12 de Sint 's morgens en in de namiddag het familiefeest met lekkere taart (zelfgemaakt door mama) en nadien sandwiches (met salami voor June natuurlijk).

De week nadien was dan het feestje voor de kindjes van de klas. Helaas een kleine opkomst want er zaten veel zieken in haar klasje maar daarom niet minder...ze aten lekkere frietjes, deden de stippendans, speelden verstoppertje, uitbeelden...kortom een leuke namiddag!

En nu is ze natuurlijk aan het aftellen met haar adventskalender die ze kreeg van de mama en papa...hup naar kerstmis waar ook weer een heleboel pakjes liggen te wachten onder de boom!

Genieten jullie nog mee na:

 

14:31 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |