20-11-09

Bijna 5 jaar

 

 

June 4 jaar november 024

Sinds de school begonnen is zijn het al drukke tijden geweest. Op woensdag balletles, op zaterdag turnles...tussendoor nog een paar verjaardagsfeestjes en ook nog eens ziek geweest...een lelijke bronchitis...dus de tijd gaat snel op die manier.

Onze prinses gaat met momenten al iets minder enthousiast naar school dan de vorige jaren omdat ze "moeilijke werkjes" moeten maken :-). Vanaf dit jaar zitten ze wekelijks een half uurtje bij de juf van het eerste leerjaar en krijgen daar dan een werkje ter voorbereiding van volgend jaar. Dat is dan een oefening als voorbereidend schrijven of lezen en ze kan die allemaal maar ja...dan moet je wel een half uurtje stilzitten en alleen maar bezig zijn met dat werkje...en laat dat nu net iets heel moelijk zijn voor ons Junemie: stilzitten en concentreren tegelijk!

Voor de rest doet ze het heel goed. Ze heeft weer een flinke groeischeut gekregen en dat vertaald zich natuurlijk in te korte broeken en te kleine schoenen dus ook die moeten regelmatig vernieuwd worden.

Ze is ook nog steeds een flinke grote zus die altijd meehelpt voor haar baby zusje en die zo lief en zacht is als een echt moedertje! Het is zo zalig om hun 2 bezig te zien...we hebben het maar getroffen met onze prinsesjes!

En intussen is June al duchtig aan het aftellen naar haar verjaardag natuurlijk! De brief voor de Sint ligt ook al klaar...en alles staat op haar verlanglijstje...Laat december maar komen roept ze luid ;-)

June 4 jaar november 027

June 4 jaar november 037

June 4 jaar november 044

June 4 jaar oktober 019

Lins 6 maand 022

10:22 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |