14-03-09

Oudercontact

Afgelopen dinsdag had ik oudercontact voor June....en oooh wat ben ik fier op onze prinses!

De juf zegt dat het een plezier is om haar in de klas te hebben: altijd even vrolijk, enthousiast en lief. Regelmatig gaat ze de juf ook een knuffel geven en de juf geniet daar dan zo van zegt ze :-)

Qua taalvaardigheid staat ons June blijkbaar boven al de rest. Haar zinsbouw en woordenschat zijn abnormaal uitgebreid en correct voor een 4-jarige, dat is heel opvallend zegt ze. Ze is heel intelligent en alert voor haar leeftijd maar tegelijkertijd blijft ze wel speels en kinds wat volledig klopt met haar 4 jaar...ideaal dus...

Ze is een opgewekt, lief kind dat goed in haar vel zit en gelukkig is en daar mogen we best fier op zijn zei de juf...blink, blink :-)

Haar schrijven is nog niet wat het moet zijn omdat ons June nog steeds niet uitgemaakt heeft of ze links of rechtshandig is...ze wisselt nog af dus dat gaan we rustig laten doen tot ze een klik heeft gemaakt...haar houding is nog veel te stijf om mooi te schrijven en kleuren en dan kan dat ook niet lukken maar eigenlijk hoeft dat ook helemaal niet voor haar leeftijd en dat gaat echt wel in orde komen heeft ze ons gerustgesteld.

Kortom hier zitten fiere ouders te blinken :-)

vandaag 008

10:00 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.