07-09-08

Turnles

Onze prinses was zaterdag helemaal klaar voor haar eerste turnles!

Ze stond te springen om te mogen beginnen maar ja het duurde even want het was de eerste les en 30 kindjes moesten hun eerst inschrijven natuurlijk.

Toen mochten ze eraan beginnen: eerst deden ze een stoetje door de zaal als ganzen, al lopend, met de handen in de zij...en als de muziek stopte moesten ze op de mat verzamelen...

Daarna deden ze een soort van reis rond de wereld: op en onder vanalles kruipen, over de banken lopen, op het sportraam klimmen en van de bank schuiven...reuzeleuk natuurlijk :-)

Als afsluiter mochten ze dan allemaal op de mat gaan liggen en wat ontspanningsoefeningen doen...maar...dat vond onze prinses helemaal niet leuk!!!! Ze wilde niet rusten, ze wilde lopen...tot traantjes toe zeg...zo ken ik haar niet...t zal een beetje overweldigend geweest zijn en ze liep ook nog niet goed omdat ze sinds donderdag met een snotvalling en hoest rondloopt... in de namiddag was ze dan ook helemaal moe...maar ze wil alleszins terug :-)

June 3 jaar september 001

June 3 jaar september 002

June 3 jaar september 003

12:13 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

tof hé naar de turners gaan. Ik ben wel nog bang van mijn turnleraar daardoor wou ik nu nog niet meedoen maar kijken heb ik wel gedaan.
groetjes keano

Gepost door: sandra, mama van Keano | 08-09-08

De commentaren zijn gesloten.