19-08-08

Laatste vakantiedagen

Onze prinses heeft weer heel wat om naar uit te kijken. Het school staat weer voor de deur en ze kijkt er enorm naar uit...even enthousiast als vorig jaar en nu weet ze wat het inhoud dus ik durf wel zeggen dat ze graag gaat :-)

De vakantie was eentje van wilde avonturen afgewisseld met heel veel rust. In juli hebben we alle leuke dingen gedaan zoals naar de zee gaan een paar dagen, naar Plopsaland geweest, gaan wandelen en gaan fietsen...maar in augustus was het gedaan want mama moest platliggen...ze is dan van hier naar daar gegaan en met als gevolg nu een beetje oververmoeid...

Lekker knus met mama nu nog 2 weekjes rustig thuis aftellen tot het klasje weer begint. Dit jaar zal ze bij Juf Nadine en Juf Els zitten. Mama gaat beginnen met de kleertjes na te kijken (welke nog passen), haar naam overal in te strijken, turnpantoffels en schoentjes nakijken of die nog allemaal passen, de nieuwe boekentas uitpakken...nog werkjes voor de boeg dus :-)

En dan begint het weer uitkijken naar grootouderfeest, verjaardag, kerstmis en nieuwjaar, carnaval, de Paasklokken en de .... baby!!!

Ze is nu al een schat: aaien op mama buik, kusjes geven aan de baby via mama buik...ze masseert zelfs mijn voeten haha...ze word echt een grote meid, dus echt een grote zus!

Voor de rest doet ze het goed. Ze meet al 1 meter en weegt momenteel 13,5kg. Ze doet niets liever dan spelen met haar keukentje en haar playmobil poppenhuis. Kijkt graag naar tv (bee movie, stuart little...) en doet niets anders dan een hele dag zingen...alleen haar oortjes staan de laatste tijd een beetje verkeerd denken we. Luisteren is niet altijd even makkelijk voor haar precies...maar ja dat kan ook wel een beetje aan de omstandigheden liggen natuurlijk.

17:04 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.