09-01-08

 

Ons June geniet van het naar school gaan! De vakantie was veel te druk en chaotisch voor haar met al die feestdagen.

Ze gaat fluitend naar school en komt super vrolijk terug naar huis...niet normaal hihi...wie had dat ooit gedacht. In het begin van het schooljaar moest ze niks van die meester weten en zie nu ... en je zou denken nu ze in een grotere klas terecht is gekomen dat ze de drukte daar ook niet zou zien zitten maar neen hoor...Onze prinses geniet...en wij dus ook uiteraard!

Ze zit de laatste tijd wel in een "bange" fase...ze heeft vanalles en nog wat bang terwijl het normaal helemaal geen flauwe is. Zelfs van onze eigen poes..ze wordt hysterisch als die nog maar op een meter afstand van haar komt. Ook honden hoeft ze niet...ze ziet er graag naar van op een afstand maar als die nog maar in haar richting kijkt dan kruipt ze al bijna in mijne nek of die van de papa :-)

Als ze zwaar lawaai hoort, als het donker is, als het...vanalles vind ze om bang te zijn. Mama er zitten reuzen/monsters/spoken in mijn kamer...

Toen we zaterdag bij pépé en mémé aankwamen die we eerlijk gezegd al een tijdje niet meer hadden gezien werd ze dus echt hysterisch. Ze kroop helemaal weg bij mij en ze wilde terug in de auto. Ze vroeg of we op t toilet gingen en ze wilde er niet meer af. Ze heeft zeker een kwartier op mijn schoot gezeten met haar gezicht in mijn boezem...helemaal niet onze prinses...was heel vreemd om haar zo mee te maken. Maar na dat kwartier kwam ze uiteraard helemaal los en was ze terug de oude.

Waarschijnlijk is dit gewoon een fase..;de zware feestdagen..de school..wie zal het zeggen...

June 3 jaar januari 018

18:13 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.