06-01-08

 

De vakantie zit erop...morgen mag ik terug naar t klasje. En deze keer niet meer naar Juf Ilse maar wel naar meester Johan want ik ben nu 3 jaar en dus een flinke meid! En dan mag ik dus naar het 1e klasje B, jipie...

Ik heb tijdens de vakantie veel gefeest...eigenlijk te veel want ik werd er moe van. Het was veel te druk en ik moest telkens mijn nieuwjaarsbrief opzeggen en pakjes opendoen. En iedereen wilde mij dan knuffelen en pakken en...dat is even leuk maar niet alle dagen...ik zal blij zijn dat ik morgen terug naar t klasje kan hoor!

Ik heb wel mooie cadeautjes nog gekregen. Nog plasticine, een boek van Dora met cd'tjes, een dvd van Dora en Goofy, een badjas en een kussen van de Disney Princess en echte  make-up...en vele spaarcentjes!!! Zoo leuk...

Gelukkig was het vorige week ook nog een beetje goed weer zodat ik wat buiten kon spelen? Dat deed wel deugd want zo altijd binnen zitten in de winter vind ik maar niks hoor...ook al is het koud, ik wil buiten!

Ik ben ook met oudjaar gaan zingen bij de buren en in de winkelstraat. En ik deed dat heel flink alleen. Ik zong dan: oudjaar, nieuwjaar, ik wens je een gelukkig nieuwjaar en dan kreeg ik centjes en snoepjes...zo leuk...en ik was heel flink zeiden mama en papa dat ik dat zo alleen durfde, mama bleef dan aan de deur staan en ik ging alleen binnen in de winkel. Flink van mij hé! Ik kan dan ook al goed zingen hahaha :-)

June 3 jaar 225
June 3 jaar 227

June 3 jaar 234
June 3 jaar 236
June 3 jaar 244
June 3 jaar 247
June 3 jaar januari 003
June 3 jaar januari 009

21:51 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.