12-12-07

 

Vola, de feestjes zijn voorbij en het is genoeg geweest...Sint en wel 3 verjaardagsfeestjes en dan nog allemaal tegelijk...ik werd er een beetje humeurig van... Nu is het terug rust!

Maar ik vond het wel hele leuke feestjes hoor en ik heb veel cadeautjes gekregen! Een nieuwe fiets van Disney Princess, een wiebelboomspel van pooh beer, lakens en een handdoek en een pijama van Disney princess, play doh kapperszaakje, een puzzel, een nieuw bed en kasten, een nieuwe luster, een nieuwe mat...veeeeel te veeeel allemaal :-). In het klasje was het ook leuk! Ik kreeg een mooie kroon en een zakje vol snoepjes en kaartjes en ballonnetjes...En de Sint was ook bij buurman Renè geweest zelfs met chocola en speculaas en nog ballonnen; IK heb ook heel veel stickertjes gekregen en dat vind ik zooo leuk want ik doe niks liever dan die overal opplakken!

En mama had voor mij ook een mooi roze prinsessenkleed gemaakt! En daar was ik zooo blij mee dat ik het niet meer uit wilde doen hahaha :-)!

Sinds deze week voel ik me wel niet zo heel lekker. Ik heb al overgegeven en vandaag zijn mijn darmpjes wat overhoop...maar ja mama zegt dat de buikgriep bij iedereen zit nu dus zal ik het ook wel hebben.

In het klasje zijn we nu onze nieuwjaarsbrieven aan het oefenen...heel leuk! Dan kan ik die met niewjaar voor iedereen opzeggen!

June 3 jaar 130

Verjaardagsfeestje 3 jaar 9 december 2007 005
Verjaardagsfeestje 8 december 2007 001
Verjaardagsfeestje 8 december 2007 012
Verjaardagsfeestje 8 december 2007 026
Verjaardagsfeestje 8 december 2007 030

16:41 Gepost door June en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.